Montage 2017-10-12T12:20:40+00:00

Over Paas Montage BV

Bij Paas Montage bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle voorkomende particuliere en industriële montagewerkzaamheden. Wij brengen uw vraag in beeld en komen met een passende oplossing.

Wat onze klanten over ons zeggen: 

“Wij zijn zeer tevreden over  Paas Montage bv. Altijd bereid om een stap harder te lopen als dat nodig is. Geen 9  tot  5 mentaliteit. Dit is wel kort en krachtig maar het werkt en daarom hebben we al een langdurige relatie”

“Royal Friesland Campina: Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden die Paas Montage b.v. voor ons verricht. De kwaliteit en snelheid is in orde. Evenals de communicatie. Wat voor mij nog een extra plus is, is het meedenken met onze eigen organisatie om zo met elkaar verder te kunnen verbeteren.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie en het dagelijks onderhoud van luchtbehandelingsinstallaties waarbij gebruik wordt gemaakt van airsocks. Airsocks (ook wel luchtverdeelslangen genoemd) zijn textiele luchtfilters waarmee gekoelde of geventileerde lucht gelijkmatig in een ruimte wordt verdeeld. De voordelen ten opzichte van traditionele klimaatsystemen is dat airsocks geen problemen met tocht of condensering veroorzaken. Tot de kleinste stofdeeltjes worden afgevangen waardoor de lucht van optimale kwaliteit is. Het onderhoud bestaat uit het laten wassen en desinfecteren van het filter en hiervoor hebben wij Paas High-Care Laundry Cleaning opgericht, de enige high-care industriële wasserij in Nederland. Binnen een straal van 50km rond Westerbork kunnen wij binnen 24 uur uw airsocks demonteren, 100% hygiënisch reinigen en weer installeren.

Naast onze kernactiviteit kunt u ook nog steeds bij ons terecht voor:

  • Brandpreventie;
  • Het aanbrengen van gas-, water- en luchtwerende voorzieningen;
  • Onderhoud en renovatie;
  • Installatiewerk;
  • Dak- en gevelrenovatie;
  • Timmer- en aftimmerwerk;

Bekijk hier wat voorbeelden van onze recente werkzaamheden.

 

Meer informatie? Direct offerte aanvragen?

 

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.